Ini Cerita Najwa .: My Girlfriend is a Gumiho..~

My Girlfriend is a Gumiho..~

Haa. Cakap fasal favourite drama ini, teringat lak aku cerita  "My Girlfriend is a Gumiho" yang baru jek habis awal bulan 11 hari tu.. Huhu, sedih pulak..
Erm, drama ni ade 16 episode je so, tak berapa nak paus hati la coz sekejap sangat..T_T
Nak tgk Lee Seung Gi lama-lama~!!
Haha, wujud je cerita ini, baru lah aku tau kemunculan "LEE SEUNG GI",  and aku suka gila-gila dekat  dia.. Ahh.. apa boleh buat, aku  ni PEREMPUAN . 
Haa.. dalam cerita ini jugak ada la ramai pelakon yang boleh tahan  rupa dia.. Tapi, Lee Seung Gi  jugak yang aku suka, sampai la sekarang.. hehe..
Jalan cerita die just simple, cute dan menarik.. Tak melalut dan tak membosankan langsung~! Tu yang paling penting..!! 

 ------>Part yang aku betul-betul suka<---------

Masa Mi-Ho panggil nama Dae Woong *cute~!     
:Bile Mi-ho senyum, then kata "Ah Bostaaa"
:Bile Mi-Ho jerit kat Dae Woong " Dea Woong-ga Nannega namu4 choewa.."
: Time Dae Woong nyanyi lagu "hoi-hoi" untuk Miho
:Bile Dae Woong senyuuumm~
:Masa Dae Woong nak selamatkan Mi-ho
: Masa Dae Woong wat gaya comel~~!
And TIME LAWAK-LAWAK dan Sengal2:D



 Okey, aku tak tau nak cakap ape lagi.. haha.. tapi, aku ada kasi korang 

                
**  infomation skit fasal watak2 utama nie.. Check la.. :D * EnJoy Ya~!  **



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen