Ini Cerita Najwa .: :S

:S

Dear Math & Add Math..

Macam mana nak buat aku suka kat kau?
Kau.. terlalu sukar untuk difahami..
Kadang-kadang kau baik,
Kadang-kadang jahat dengan aku.
Seriously aku cakap aku penat dengan kau.
Kau dah banyak menyusahkan aku dengan soalan-soalan yang simple..
Tapi, jawapannya.. Terlalu rumit untuk aku.
Kenapa buat macam ni kat aku?
Aku ada buat salah ke?
Cuba kau bagitau apa masalah kau..
And selesaikan dia.
Asyik aku jek yang selesaikan masalah kau.
Tapi, kau tak penah pun selesaikan masalah aku!
Stress tau! >.<"

Math & Add Math.. Tolong Fahami Aku yer.. & Please be nice to me :)
I know you're both are goodboy right? :))
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 orang doakan saya dapat 9A! :D :

NaRuFiQ said...

hahahaha....rasanya fizik paling susah

Najwa Zahari said...

Tapi.. saya tak amik fizik.. So, tak taulah kesusahan dia macam maner.. hehe :D

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen