Ini Cerita Najwa .: Segmen : Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita!

Segmen : Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita!

HAHA, Yes u right.. Segmen lagi! Wuhuu, aku join! Nak tau segmen apa kali ini.? Jom Check it out! :))

TADAAA~~!!


Syarat-syarat yang diletakkan, tersangatlah simple, bak kata omputih la kan, "  AS SIMPLE AS ABC.. "gituu.. :) Haha!
Okey ya semua.. Syarat-syarat wajibnya ialahh..

1) mesti jadik follower blog eyryn
2) buat entry simple bertajuk "Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita !"
3) copy header ryn kat atas dan letak dalam entry korang
4) tag 2 orang blogger lain and pastikan diorang tahu yerr. .
5) hantarkan link entry korang dekat komen entry nie =)


 Info: Tarikh tutup peryertaan adalah pada 7 OKTOBER 20011, 2 Hari dari sekarang!
Sebelum tu, biar aku laksanakan tugas aku.. Aku tag.
Huda
Suhada

Korang nak tau info yang lebih lanjut?  Ok, Just click SINI!
Done!  

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 orang doakan saya dapat 9A! :D :

eyryn said...

thanx dear coz join segmen ryn :)

eyryn said...

thanx dear coz join segmen ryn :)

Nurulhuda binti abu bakar said...

Thanks tag :)

NasZ said...

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen