Ini Cerita Najwa .: SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger. :)

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger. :)



Wah.. Segmen is Comingg!  Okey, segmen kali ni dibuat oleh Kak Lyssa :)
Segmen ni tutup pada 27/10/2011 pukul 4.00 petang ! 
Nak join? Just click header tu ea! 


Okey,  marilah kita berkenalan :)


Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang:
Nama diberi ialah Nur Najwa. 
Sweet 16,  tapi tak sesweet mana pun. :)
Pelajar Akaun, tapi benci akaun. Haha
Peminat kucing! Apa- apa kucing, bagi la dekat aku! :D
Suka baca komik. Kalau ada komik baru aku mesti  akan beli.
 Aku suka online, blogging, and berkenalan dengan orang.
Suka buat lawak, banyak cerita, bertukar pendapat. :)

Aku baru perasaan setiap kali aku nak tulis something kat dalam blog ini. Words pertama yang aku mesti tulis ialah OKEY
Kawan aku cakap aku ni "BLUR" hehe.



Kenapa Korang Buat Blog ??
Sebab kat sinilah aku boleh berkongsi cerita dengan orang.
 Menyebarkan 1000 perasaan yang aku ada.
Menulis segalanya. Blog ni umpama Diary aku la :)
Lagipun, dengan adanya blog.. Setiap apa aku catat umpama aku
melakar sejarah perjalanan aku sendiri. So, bila aku dah tua nanti..
Boleh la aku check balik setiap apa yang aku tulis.



Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
Kalau tak salah aku, aku berminat nak berblog ni sebab kakak sedara aku .
Aku tertarik dengan blog dia and terus berazam nak ada blog sendiri :)
Pada bulan January 2011, tercetus la dalam sejarah aku ada blog sendiri.
Masuk tv tau, cerita fasal aku buat blog ni, * Perasaan*




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

9 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Aimi Farhana said...

join segmen niey jugaks ;)

http://senyumindah90.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

wanie wonek said...

singgah sini

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

^o^...Cek pipah Love Story said...

hye...done follow u...hope u will follow me back...

Marina said...

marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

masz amysya said...

dtg dari segmen yg same.jom knl2..

http://maszamysya.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen