Ini Cerita Najwa .: SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA



Wah petang yang agak indah hari ni..:) Haha.. Okey,Segmen lagi ! Pengasasnya ialah..

Wah.. Hensemm~ HAHA.




Okey, Segmen kali ni agak menarik bagi aku sebab..

 Amaran : Segmen ini dibuat untuk bantu korang improvekan blog korang. Bukan nak menjatuhkan atau merendah-rendahkan blog korang. Kalau korang rasa tak mampu nak terima teguran, sila jangan join.

Ini agak menakutkan la jugak sebab aku still baru lagi kat dalam dunia blogger nie, haha.. So, aku amik tetap risiko jugak.. HAHA.. Okey aku gurau jek..:)
Hah, korang jom la join! Berminat?  Just CUBIT kat sini.. HAHA.  Dapatkan info yang lebih kat situ juga ya.?

PEMGUMUMAN : Tarikh tutup penyertaan dia HARI INI pukul 11 malam, Korang ada still lebih kurang 8 jam lagi.. Cepat2!
 
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

8 orang doakan saya dapat 9A! :D :

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan saya ttg blog ni, loading dah ok. template pun dah cantik. mungkin salji tu tak perlu kot sebab bagi pengguna broadband yang ada limit, tak sesuai sebab melambatkan loading blog. saya biasanya pakai streamyx. so, takdela masalah. cadangan je.

MOHD NASER.com

✿Cik Suer✿ said...
This comment has been removed by the author.
✿Cik Suer✿ said...

komen cik suer: belog comel.. cantik.. loading pun laju.. mantap ar~

Yatie Awang said...

akak pun join
pada akak yang pertama kali masuk sini, tak ada apa masalah cuma tulisan besarkan sikit kalau nak guna tulisan macam tu

fiezah91 said...

blog comel. hehe.. loading page pun ok. hehe. :)

datang dari segmen nasz. jom kritik blog saya pulak :)

KiMiE said...

Salam singgah..blog dah kiut..tulisan jenis tu besarkan sikit ek? tu je..selain terkejut dengar lagu sebab bukak banyak blog sekaligus :)

jom pangkah blog ni : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

Polskahackrew said...

ok..comel..suka tgk salji kat sini..

thanks sudi singgah n kritik my blog..


Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

CIK MAY said...

hai..nice blog..simple! ;)

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen