Ini Cerita Najwa .: Tagging Games! :)

Tagging Games! :)

Pe benda tu? Ahahaha, jangan tanya aku, sebab aku pun tak tau ~ Haha. Hari ini aku tengok kat shoutbox and tiba-tiba ternampak ada orang tag aku. Rupanya kak Eryn.


  • eyryn tag awak kat sini Link.e http://dl10.glitter-graphics.net/pub/536/536400r07nejsqb3.gif blog spot.com/2011/10/tagging-games.html
    2011-10-29 12:15 PM
     




  • Okey, jom check it out apa dia "tagging games" tuh! :)  Be4that, jom tengok rules dia dulu..






1.You must post these rules.
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY 
(a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.



11 things about me

  • Nur Najwa bt Mohamad Zahari
  • 16 years old
  • 6 June 1995
  • Suka berangan
  • Bercakap banyak, suka ketawa and tengok orang ketawa :D
  • Sukakan benda yang lawak & kalau benda tu lawak sangat, dia akan ulang2 sampai dia penat ketawa.
  • Cepat bosan
  • Animal's lover specially cat :3 
  • Dia akan menangis tiba-tiba kalau terpaksa buat sesuatu yang dia tak suka
  • Muka dia akan jadi merah gila kalau malu, and pucat gila kalau dia ada buat salah.
Okey, sekarang soalan yang dibuat oleh kak eryn pulak aku kene jawab :)

  • hobi korang ape                  : Tido.. Haha :D
  • makanan favourite ape       : Nasi Ayam
  • umur sekarang brape          : 16 tahun
  • korang minat citer ape       : Koreaa~!
  • dah ade boyfie/ girl            : Mungkin suatu hari nanti :)
  • sibling ade brape                : 5
  • favourite colour ape           : Entah tak tau. 
  • subjek favourite ape          : Bahasa Melayu! :D
  • name bestfriend sape        : Nadia Syazwina :))
  • handfone jenis ape            : Sony Eriksen. haha, malas nak eja~~
  • dah ade lappy sendiri         : Ada..

Okey, now is my time to ask  u all Question~~!


  •  Apa yang korang suka tentang diri korang?
  • Warna Feveret
  • Gelaran yang sesuai utk korang?
  • Cinta atau Duit, mana pilihan korang?
  • Sebab apa memilih Cinta/Duit?
  • Makanan kegemaran
  • Apa benda yang korang suka?
  • Nama timbangan?
  • Status hubungan korang sekarang?
  • Impian korang?
  • Moto hidup?
Aku tag Huda, Aoran Aziz, haha, Cik Bunny ,Amirah :) DONE! :)






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Irahsecret said...

Najwa di-tag

http://irahsecret.blogspot.com/2011/10/irah-di-tag-part-1.html

maaf byk pembetulan di shoutbox tapi menjadi.tapi smua yg kat shoutbox x bley buka.harap maklum :)

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen