Ini Cerita Najwa .: Tak puas hati dengan apa yang Allah dah berikan pada korang? Cuba tengok ni,

Tak puas hati dengan apa yang Allah dah berikan pada korang? Cuba tengok ni,

Okey, hari ni aku macam biasa jalan-jalan sekitar youtube, then suddenly aku ternampak la satu tajuk nie macam best je. Then, aku tengok.. Aku menangis and terdiam. Pastu aku pun terfikir, macam manalah budak yang berumur 11 tahun nie boleh lebih tabah & positif dari aku? Lepas aku tengok nie, aku terus amik iktibar. aku bersyukur dengan kurniaan Allah yang memberikan aku tubuh yang sempurna,..




Apa pendapat korang? still nak merungut lagi...?

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen