Ini Cerita Najwa .: !Seperti yang kusangka

!Seperti yang kusangka

Salam semua! Omg,Omg.Omg!! Semuanya dah pun terjawab pada 25/6 hari tuu. Ya. seperti yang aku sangka. Memang SEPAH la JUUUUARAAA...NYA!! Haa, semputt!  Haha. Tak sangka pula apa yang aku harapkan semuanya jadi kenyataan~ Congatulation Sepah, teruskan dengan lawak2 korang yang "Baik Punyaa" tu. You all memang the best of the best la!!
Seriously aku cakap,  kalau aku teringat je lawak2 korang mesti aku tergelak gila2 tanpa sebab. Sengal =,="
Anyway, aku rasa happy sangat dengan kemenangan Sepah ni! Untung ohh bawak balik 350 ribu tuu~~! Cayalah korang! :D


Title Maharajalawak dimenangi olehh..
BUJANG SEPAH! Wohhooo~

Disebabkan Jozan  naib johan dan Nabil pulak ditempat ketiga.. Diorang tak puas hati, so korang Cube tengok diorang cakap apa semasa di interview dibelakang pentas. XD (nie tipu,tipu,tipu punyaa)





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Nur Isyah said...

huhu..saya pun tengok jugak..sepah!! hahaha..kalau tengok diorang mesti teringat shuib ngan dafi dia..terbaru ..manisnya kurma ini!! hahaha..hadoi..tapi tak leh panggil bujang dah coz shuib dah kawin..but then..duit yang diorang dapat tuh kena bahagi tiga..coz tiga orang..untung balik nabil..dia solo..

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen