Ini Cerita Najwa .: Exam is Coming Soon!

Exam is Coming Soon!


Aktiviti aku 2 minggu sebelum Exam...


Huhu, apa lah  nak jadi dengan aku ni, kawan-kawan aku yang lain semuanya sibuk study hard untuk exam akhir tahun kali ni. Tapi, aku? Aku pula sibuk study facebook, buat karangan dengan Blogger. Huh, Apa nak jadi dengan kau Wawa?! Lagi berapa hari jek, nak exam niii.. Otokehh?? 


ermm, betul2!

Sebenarnya aku ada study tapi.. akhirnya mesti macam ni.. 




Tak pun..



And bila jek exam, baru la aku kelam kabut nak buka buku time tuhh, bila tak tau mintak tolong dengan kawan.. Bila kawan taknak tolong, aku tinggalkan kosong jek. T.T

 Penghabisannyaa..=




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Cik Diba said...

hahaha....samelah....mase nak amik pmr ...asyik men fb jerrr...last2 dpt 7A1B....padan muke aku...haha

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen