Ini Cerita Najwa .: Oh, **** Oh ***!

Oh, **** Oh ***!

Salam semua! apa habaq hari ini, chek harap hangpa semua sehat-sehat noa~! Hah, kalau korang nak tau aku ada bela haiwan baru! Sebelum aku bagitau haiwan apakah itu, biar aku test korang dulu.. hehe.
Soalan dia ialah..

"Kalau dia besar dia bahaya, tapi dia ni kecik jek." <--- hehe, okey nie nampak sangat tipu.:)
"Dia ni ada keturunan diraja rimba "

Hah-hah, dah dapat dah? Belum lagi?

"kawan sekaum dia pernah berlakon. Popular kat Eropah,pandai cakap bahasa english & pemalas"

Dah tau dah? Okey apa jawapan dia? Hahhh, betulll!! Itulah jawapan yang saya nanti-natikan!
Baiklah memperkenalkan KUCING saya!

eurghh,, malasnya bergambar =.="
Hehe, comell kan dia? Aku tak tau la nak letak nama apa kat sini sebab dia ada banyak sangat nama =,="
Erm, kucing ni abang aku yang jumpa kat belakang tong sampah masa bulan puasa hari tu, Time tu pukul 3 or 4 pagi, pastu baru lepas hujan. Abang aku kesian tengok dia so dia pun bawak balik kucing ni and suruh aku jaga dia. Dan di situ perkenalan aku dengan kucing ni. ^^ Time tuu, kucing ini sebulan lebih kot, jalan pun terkedek-kedek. Haha, comel jek. Sekarang kucing ni dah pun masuk 2 bulan, sihat, cergas, comel, suka ikut kaki and gigit orang. Hehe. NGADA-NGADA! Bluek.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen