Ini Cerita Najwa .: Contest | Ini Blog Saye.

Contest | Ini Blog Saye.

Aku terjumpa contest ni and aku rasa agak menarik. So, jom la tengok contest apa pulak kali ni :)

 
Syarat-syarat penyertaannya ialah.


  • Follow Blog DatoMai [Saya], dan Ilyana.


  • Like page ini dan ini.


  • Buat satu entry mengenai entry ini dan letakkan banner nya sekali


  • Bagi sebab-2 kenapa awak sayang blog awak [tulis apa yg special kat blog u all]


  • Tag sekurang-kurangnya dua blogger


  • Jika kurang dari 15 contestant, Contest akan serta merta terbatal


  • Tarikh contest ini bermula dari 27 Oktober 2011 hingga 20 November 2011.




  • Kenapa saya SAYANG blog saya?


    Wow, soalan yang senang tapi susah nak jawab. Haha.

    1.    Aku sayang blog ni sebab aku dah tulis banyak perkara tentang diri aku, apa yang terjadi apa aku, sejarah aku, luahan hati, kata-kata semangat untuk aku. Dan macam-macam perkara aku dah kongsikan. Event pun mengisiannya pendek tapi isi dia bagi aku agak mendalam, walaupun taklah sedalam mana kan. 
    2. So bila ada pembaca kat blog ni comment or like apa yang aku tulis membuatkan aku rasa dah cukup terharu dan memadai. And itu yang buat aku bertambah sayang kat blog ni. Haha.

    3.  Aku dapat decorate blog ni mengikut citarasa aku sendiri. Bila dah puas dengan hasil kerja sendiri mestilah rasa senang hati and happy. Jadi bertambahlah rasa suka untuk berblogging kan! Yeah love my blog! :))

    4. Specialnya blog aku ni.. Mungkin.. Err.. Sebab.. Monyet ni kott. Haha. Aku tak tau la..
     



  •  Aku tag   Ismadi Kak eryn           




  • Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

    2 orang doakan saya dapat 9A! :D :

    Leha♥ said...

    Heyya, thanks for joining. Letakkan link contest ini di ruangan comment saya, ya? http://www.shopaaholic.co.cc/2011/10/contest-ini-blog-saye.html

    eyryn said...

    thanx syg sebab tag ryn :)

    Post a Comment

     
    Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen