Ini Cerita Najwa .: Contest| Blog Terbaek Punya!

Contest| Blog Terbaek Punya!

Maii dah dia    !! Wah.. blink2 siap.. Okey, contest kali ini ialah..

JENGJENG! *lagu latar james bond sikit*


Tajuk dah gempak, mestilah syarat-syarat dia pun gempakkan? Okey, lets check it out!

  • Follow blog Aina and Dida /WAJIB\
  • Warganegara Malaysia and Indonesia
  • Buat satu enrty, tak payah banyak-2, satu je and mesti ada banner kat atas tu sekali
  • Hanya 3 orang je akan jadi pemenang
  • Bukan unsur voting
  • Tag 2 orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu..
  • Hantarkan link entry di dalam comment blog Aina or blogDida..link seperti "http://aku-gila.blogspot.com/" tidak akan dilayan.
  • Sesiapa yang menghantar link di dalam shoutmix tidak akan dilayan.

 Takkan nak tengok syarat jek? Usha la hadiah dia sekali~ :)

  • First place : Full edit blog / topup 10
  • Second place : Full edit blog
  • Third place : Header / Topup RM5

    Nak tau ciri-ciri pemenang yang dicari? Takpe2, Cik Najwa ada disini untuk tunjukkan
  • Blog Comell lote
  • Blog tak berat
  • Simple tapi cantik
  • Cepat loading
  • Tulisan post yang mudah difahami
  • Perwatakan yang sopan
 :) Untuk join just clik nama Aina @ Dida okey? 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen