Ini Cerita Najwa .: Lelaki Pilihan Minggu Ni | Song Joong Ki

Lelaki Pilihan Minggu Ni | Song Joong Ki

Dia ni bekas ahli dalam rancangan korea yang terbaik "Running Man", aku pilih dia untuk minggu ni sebab aku RINDUKAN dia. :) Dah beberapa minggu aku tak dapat jumpa dia kat dalam running man   lepas dia tinggalkan rancangan tu masa episode 42.  Sangat sedih. Aii, mana tak sedih.. Bila ada lelaki cute and innocent macam dia dah takde~~ * Miang2* ^^

Okey, jom kita interview sikit Encik Song kita ni.

-Najwa
-Song Joong Ki


N : Encik Song, apakah perasaan encik apabila dipilih sebagai lelaki pilihan untuk minggu ni?

S: Well...


Sesungguhnya.. saya sangat... gembira apabila terpilih sebagai model kali ni :)

N : Haha, janganlah terlalu gemuruh En. Song.^^ Song, anda sangat terkenal dengan kecomelan anda, boleh tunjukkan sedikit kepada pembaca..?

S : Oh, sudah tentu :3



image
image
Ahh... malulahh~~


Si wartawan Najwa tidak dapat meneruskan temuramahnya lagi kerana dia terpaku melihat kecomelan Encik Song, kemudian....




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen