Ini Cerita Najwa .: Most Feveret Anime | Curious Play

Most Feveret Anime | Curious Play

Aku terfikir nak buat entry ni sebab aku baru chat dengan seseorang yang minat anime sama macam aku ni. Kalau korang perasan, lagu aku ni pun sebenarnya  lagu opening theme dari cerita anime jugak. :) Hehe. Aku dulu sebenarnya seorang yang gilakan Anime tau. Bila aku dah minat dengan anime, sah-sah la aku akan falling in love dengan negara jepun jugak. Waktu tu, semua fasal jepun aku nak tahu.. dari bahasa dia.. aku nak belajar sampailah teringin nak jejak kan kaki nak ke sana semata-mata nak jumpa pencipta Anime ni. Wow,,sesungguhnya aku cepat terpengaruh.. ^^


CURIOUS PLAY!! 


Sipnopsis dia..

Middle-school student Miaka Yūki feels a lot of pressure to pass the entrance exam for the competitive Jonan Academy. Her friends do not believe she will get in, but she is determined to because her best friend, Yui Hongo, has applied for the same school and she wants them both to go to the school together. While at the library one day, Miaka and Yui encounter a strange book known as The Universe of the Four Gods. As a result of reading this book, they are then transported into the novel's universe. However, Yui is transported back to the real world almost immediately. Inside the novel Miaka discovers that she is the Priestess of Suzaku and destined to gather the seven Celestial Warriors of the god Suzaku in order to summon Suzaku and obtain three wishes. She falls in love with the Celestial Warrior Tamahome, who eventually reciprocates and Miaka's desire to use a wish to enter the high school of her choice begins to shift towards finding a way to be with Tamahome. Yui, who is also drawn into the book when she was trying to help Miaka to come back to the real world, becomes the Priestess of Seiryuu, working against Miaka out of jealousy over Tamahome and revenge for the humiliation and pain she had suffered when she first came to the book world.
The series describes the various trials that teenagers Miaka and Yui face, both quest-driven and personal. Feeling betrayed, the two oppose one another as priestesses, bringing together their own respective warriors and vying for the chance to be granted one wish by the gods whom they hope to summon.
 Diberi oleh Mr. Google tersayang :)


Wow, aku dah lama rasanya tak tengok cerita ni. Aku ingat lagi waktu aku kecik-kecik umur 11 ke 12, disebabkan aku terlalu suka tengok cerita ni.. Aku sanggup bersengkang mata waktu malam.. Semata-mata nak tengok cerita ni. Kalau aku tak dapat tengok..Perghh.. Air mata ni.. Meleleh tau tak? Sebabnya aku tak dapat jumpa Boyfrend aku kat dalam anime ni,


 TAMAHOME  <3

 Aiii, Drama habis... ^^ Ermm.. sekarang aku dah besar sikit, anime aku pun dah kurang..  Sekarang aku layan anime-anime yang bagus je la. contohnya.. detective conan.  Aww, my feveret jugak tuu~ Jangan kacau~!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen