Ini Cerita Najwa .: December 2011

CONTEST | CANDID TIME


Assalammuailaikum and Hello everibodi~~ :D How are you? Good?? Wahh, great!


Okey, hari ni aku jumpa contest gempakk! Haa, ni dia!


Cantik kan? kan? :) Haa, hari ni aku macam penat sikit nak tulis panjang2 sebab aku baru balik dari Bukit Bintang. Huu. More information in HERE :)

So,here my photo..


Aku takde gambar yang cantik-cantiklah, but aku bagi gambar yang rasanya terbaik bagi aku la.. haha, #Sorry for my ugly photo. Aku faham kalau ada sesiapa yang muntah tgk gambar aku ni. hehee.. :D

then.. ha.. Aku tag  *Nyesa
                              *Fasihah



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

I'm still new :)

Salamm!


Hello peps..! Okey, hari ni mama aku baru beli gitar~~ Wah excitednya! Aku sebenarnya dah lama nak belajar main gitar dengan piano. Tapi nampaknya aku dapat belajar main gitar je la. Erm, takpe.. Sekurang-kurangnya aku dapatlah jugak belajar salah satu daripada tu kan.? Bertuah la jugak kiranya, daripada tak dapat apa-apa. Kann.. So, Alhamdulilah.

Lepas beli gasak aku kerjakan gitar tu, tengok tuto kat youtube. Tapi hampeh satu benda pun aku tak faham. Huhu.. Sedihnya...

Mulanya aku ingatkan senanglah kan nak belajar cord, cara pegang and so on la kan. So, dengan berlagaknya aku pun..


Yes
Yes!Senangnya~~! tak yah nak susah pala otak main!

 Dengan poyo's nya aku pun cuba..


Aku dengar dia punya, and bandingkan..Lama-lama aku dengar punya langsung.. Tak sama! Sumbangg!! Hancuss! 
Frustrated
Arghhhh! Frusttt! :(

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Giveaway by Aida Shafiena && Fasihah Latif

Salam semua! Hello peps  :)
Yo, lamanya aku tak masuk contest, segmen dan sewaktu dengannya.. So hari ni aku terjumpa satu benda besh ni! Wahh, serius excitednya~~ One Utama mempersembahkan.. # chewahh..


                         

Barang-barang giveaway dia sangat menarik! Ioike~ :)
Before that, jom kita terjah sikit rules dia.. Monkey! Go!


  • Wajib FOLLOW blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff.
  • Wajib LIKE fanpages sponser.
  • A Malaysian blogger only.
  • Comment dalam blog Aida atau Fasihah. (Di shoutmix tak akan dilayan)
  • Tag sekurangnya 3 org atau lebih dan pastikan mereka tahu. 
  • Letakkan banner dientry.
  • Contest ini kemungkinan gagal jika peserta tidak melebihi 15 peryertaan sama ada di blog Aida atau Fasihah,

Easykan? Okey.. Maklumat selanjutnya korang bolehlah dapatkan dengan clik BANNER tu. 
Oh ya, tarikh tutup contest ni 21 DISEMBER 2011. Got it? Good :D

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen