Ini Cerita Najwa .: Tudung - Tudung. Mai~!

Tudung - Tudung. Mai~!

Photobucket


Hai, 

Hari ni i bosanlah, so, rajin la pulak nak tolong promotekan tudung yang di jual oleh Kakak sedara aku. Excited ni. Excited ni. Hahaha.


image

 Okey, here we go! :D


1.
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 Mesti korang tertanya -tanya kenapa dia ada dua corak..

Sebenarnya itu memang pattern dia. Dia memang ada dua corak, so, korang boleh tukar- tukar corak mana yang korang suka. :D Unik kan? Kalau korang nak tau ini adalah stok yang terbaru. And kalau korang carik kat mana-mana kedai, komfem belum tentu dapat jumpa.! And ini limited adition tau! Rugi kalau tak beli "Wa cakap sama lu,"  haha.

Erm, harga? Tersangatlah murah, hanya 25 RINGGIT SAHAJA~! 


image

Tak caya? PERCAYALAH! Muahaha! Hanya semurah itu!

Berminat? Just buat tempahan di FACEBOOK INI. atau hubungi no ni : 0123651094 (Najwa) @ 0172546833 (Suhada)
Okey? :D





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen