Ini Cerita Najwa .: Give Away Sulong by Syahganu

Give Away Sulong by Syahganu

Photobucket


Okey! Insya Allah ni adalah contest terakhir aku kot. Mwehehe :D *Tak tau lagi :D*


Syarat-syaratnya :DD

  • follow ctsyahganu dan like ctsyahganu fanpage.
  • warga BLOGGER.
  • buat entry tajuk "Give Away Sulong by Syahganu".
  • tampalkan banner yang cantik *mata keatas tangan ke dada* ke dalam post entry anda menggunakan gam UHU atau gam 3sec dan linkkan ye ke blog saya.
  • dah selesai? dah post entry tu? apa lagi cepat cepat la hantarkan link GA anda ke comment entry ni. http://ctsyahganu.blogspot.com/ [X] <-- link macam ni TAK diterima.
  • kemudian jangan lupa LIKE / FOLLOW sponsorship GA ni.*tanpa mereka tiada GA ini*


Done All! 

Nak Join? Just Click HERE! :D

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 orang doakan saya dapat 9A! :D :

syahganu said...

syarat tambahan kerana sponsor bertambah!
LIKE -
http://www.facebook.com/pages/Bisnes-Topup-Kita/335427646480761
FOLLOW -
http://budaklollip0pcute.blogspot.com/

syahganu said...

TAHNIAH !
http://ctsyahganu.blogspot.com/2012/03/pemenang-give-away-sulong-by-syahganu.html

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen