Ini Cerita Najwa .: Sing A Long kat Blog~! :D

Sing A Long kat Blog~! :D

Photobucket

Erm, hari ni aku agak bosan sikit. Lagipun, tak tau la nak update apa lagi~ So, jom la korang nyanyi kat depan Screen komputer korang tuu dengan menggunakan lagu blog aku~~ Best tau lagu ni! Tajuk Lagu  ni ialah : Safe & Sound by Taylor Swift. Sebelum tu, aku nak korang menghayati lirik ni baik-baik tau, sebab dia sangat bermakna bila korang dapat memahami apa yang cuba disampaikan :)) Enjoy it ^^

I remember tears streaming down your faceWhen I said, I'll never let you goWhen all those shadows almost killed your lightI remember you said, Don't leave me here aloneBut all that's dead and gone and passed tonight...Just close your eyesThe sun is going downYou'll be alrightNo one can hurt you nowCome morning lightYou and I'll be safe & sound...Don't you dare look out your window darling;Everything's on fireThe war outside our door keeps raging onHold onto this lullabyEven when the music's gone, goneJust close your eyesThe sun is going downYou'll be alrightNo one can hurt you nowCome morning lightYou and I'll be safe & sound...Oooooo, Oooooo,Oooooo, OoooooLala... Lala...Lala... Lala...Oooooo, OooOoo,Oooooo, OooOooLala... Oh Lala...Just close your eyesYou'll be alrightCome morning light,You and I'll be safe & sound...Oooooo, OoooOooo,Oooooo, OoooOooo,Oooooo, OoooOooo,Oooooo, OoooOooo,Oooooo, OoooOooo,Oooooo, OoooOooo...

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen