Ini Cerita Najwa .: HAPPY BORNDAY WAWA :DD

HAPPY BORNDAY WAWA :DD

Photobucket

Salam semua! Hehe.

Wow, macam tak percaya je sekarang dah masuk bulan 6. Oh, lupa nak bagi wish. Selamat Datang Jun! ^^

Wah..Wah.. Cepat betullah masa berlalu kan. Tak lama lagi 17 tahun umur aku. Lagi 4 hari lagi!! Wuhuuu~ Sukanya~! Serius, macam tak percaya je aku dah jadi setua ni. Lol.

Erm, so.. Entry kali ni aku nak buat khas untuk diri aku. Aku nak menghargai diri aku yang serba kekurangan ni. Aku cuma nak buat ucapan untuk diri aku. #mohon sesiapa yang baca jangan muntah ye. hehe.

Wawa, selamat hari jadi! Dah tua dah kau sekarang kan. Siapa sangka dalam masa yang terlalu singkat ni kau dah jadi sebesar dan secomel serta secantik ni.*muntah*. Dah jadi anak dara dah,  and boleh kahwin dah pun kalau zaman dulu-dulu. hehe. Erm, Wawa.. Kau dah berfikiran matang dan boleh buat keputusan sendiri. Jadi, kau fikirkanlah masa depan kau sebaik-baiknya okey. Do it for yourself~ ! Erm apa lagi. Aha, Semoga kau panjang umur, murah rezeki, dan semoga kau bahagia, berjaya dunia dan akhirat Wawa. Fighting !

And lastly, Jom sing-A-Long~.. :

Happy Birthday to Mee..
Happy Birthday to Mee..
   Happy Birthday to Wawa or a.ka Admin..
   Happy Birthday to Mee..!!! 
Ya Allah terima kasih kerana telah memanjangkan umur hambamu yang kerdil ni.. :)

image










Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Nurulee said...

Hi, happy birthday =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/go-expend-money.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

happy befday :) semoga happy selalu yerk~

jum tambah follower ;)
http://dhyeahana.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-follower-tegar.html

Gadis Kecik said...

happy birthday. :)

Najwa Zahari said...

Hehe, terima kasih!! Rasa terharu pulak :') *awalnya wish* hehe..

Adibah Ishak said...

selamat hari jadi, May Allah bless you always.

farah.fauzi said...

ehee..HPPY BIRTHDAY WAWA..good luck SPM..fighting!! :)

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen