Ini Cerita Najwa .: Malang tak berbau.

Malang tak berbau.

Salam semua! Cuba tengok apa yang aku jumpa masa aku godek-godek Youtube tadi?
TADAA! Okey, benda ni bukan la sesuatu yang seronok untuk dilihat. Takde kene mengena langsung unuk menguji keberanian ataupun sewaktu dengannya. Video ini adalah untuk pengajaran semata-mata. Motifnya ialah supaya korang jangan mencuba sesuatu yang boleh membahayakan nyawa. Jadi renung-renungkan la semasa korang tengok video ni :D Good Luck!


Sebelum tu. Perhatian! Kepada sesiapa yang mengandung, menghadapi masalah fobia terutamanya pada darah, heart attack, atau apa pun penyakit yang boleh membawa kemudaratan untuk melihat video ini, tolong jangan nak mengada-ngada nak tengok sebab kalau degil segala yang berlaku nanti adalah tanggungjawab sendiri! Terima kasih!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen