Ini Cerita Najwa .: What Do You Think..?

What Do You Think..?

Huu.. Lama jugak aku tak bukak blog, hari ni bila bukak jek..Perghhh! Banyak giler error.. Aduhh,background aku rosak pulak! Aisehh menn.. Menyampahnya bila terpaksa cari background baru..
Walaupun aku menyampah, tapi aku tetap terpaksa cari jugak. Erm, yelaa.. Takkan nak biarkan macam tu kan..? Cari punya cari, akhirnya aku pun jumpa satu. Alhamdulilah. Jadi, apa pendapat korang? Okey tak?
Bagi aku, aku rasa macam serabut sikit. Maybe kalau aku jumpa yang lagi better dari ni, aku akan tukar. So, background kali ini just untuk sementara je la. Tapi, kalau korang rasa background ni ok je.. Then aku tak tukar :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen