Ini Cerita Najwa .: Kenapa blog dia dikutuk?!

Kenapa blog dia dikutuk?!

Photobucket


Hello. hello.. Hai. 

Hari aku terajin la nak blogwalking sambil mencari idea buat entry baru la kan, then suddenly aku terjumpalah satu entry orang yang tak puas hati dengan blog seorang jejaka ni. (WHO IS HE?)  & Yang aku paling terkejut, bukannya seorang tapi lebih dari TWO!

image



 Hahaha, Disebabkan tu , aku pun macam pelik la.


Asal diorang kutuk orang ni kan, sepakat boikot ke. Jadi " Banyak persoalan yang berada di minda" bak kata Najwa Zahari Latiff kan. Aku tertanya -tanya la  "Why2? What happened?! What wrong with that man!,"  So, aku pun mencari puncanya. Then barulah aku tahu & faham apa yang diorang bengangkan sangat tu. Aku pun sebenarnya baca blog dia jadi sakit hati, mata dan jiwa tau ! Try la korang~ 

Aku tak pandai nak bagi pendapat sangat fasal2 blog ni so korang just baca jelah kat SINI. Okey, that all Peacee~ :D


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen