Ini Cerita Najwa .: Pelajar SPM tahun ni. :)

Pelajar SPM tahun ni. :)

Photobucket

Hello  semua! Apakah Kabar anda? Hehe. Wah, siapa sangka yang masa berlalu dengan begitu pantas sekali. Aku baru je rasa macam semalam aku darjah lima, tapi siapa sangka yang sekarang aku dah Form 5 dah! Aku baru perasan pagi semalam, masa nak siap-siap first day  sekolah. Tengah tengok kat cermin ni, tiba-tiba tangan terhenti. Lama aku renung muka aku and cakap " Lawa jugakkan aku ni". hehe, takdelah. Aku cuma tengok kat cermin macam biasa je. Alah, macam ni..


Tahun ni aku dah form 5, cikgu kata aku ada lebih kurang 10 bulan je nak belajar. Belum tolak lagi dengan cuti dengan aktiviti koko lagi. Aishh. Susahnya! Meme macam gila la belajar nanti.  =,="

Guys, wish me luck for my Exam okey. ! Okey? Good!

image



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Cahya Qasehnya said...

~ belajar bagus2.. cepat kan masa berlalu. next 5 years.. u akan pandang kat cermin and say " eh i dah kawen ke?" hehe

Najwa Zahari said...

Cahya Qasehnya : haha. Tau takpe ^^

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen