Ini Cerita Najwa .: BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Photobucket


BEN ASHAARI

Berikan sebab kenapa anda nak blog anda dikritik ?

Setiap manusia ada kekurangannya. Samalah jugak dengan blog aku ni. Jadi aku nak tahu apa kekurangan dan kelemahan yang ada dalam blog aku ni. Jadi bila dah tau.. barulah blog aku boleh  diupgradekan . Dalam erti kata lain memperbaiki kekurangan tersebut ^^ Jadi, kritik betul-betul yea? :D

PERINGATAN ! :
Dilarang sama sekali , mencaci maki , mengkritik di luar batasan dan tidak berasas dan elakkan dari menyakit hati empunya blog. Jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan .. - Ben Ashaari :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

22 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Siti Safiyyah said...

err.. bagi green light utk kritik ke nih?

overall sume dah comel.. cuma.. tetiba ada background song pulak. dah lah letak kat bawah skali.. huhuhu..

jgn marah naaa :P

LINDAHERY said...

hai dtg sini ;0

malas laa nk kritik..boleh ?? hiih

Fendy said...

knapa gambar IU ada..jgn letak...sy peminat beliau"

harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

SuparMan SuaRez said...

Datang Dari Segmen Yg Sama...
http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

Hmmmm...mau kritik apa erk? Blog archieve buat dlm scrool bar lagi better nampak kemas..Heee

Pka Rahim said...

kecik kan sket body blog adik ni.
cam lebar sgt je. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

miSs tyNa said...

okay ja ^^

Mohd Ridwan said...

Kritik : Blog ni kawaii habis la!Awesome...Tapi widget tu macam banyak aje~

Kritik kembali : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

apisv2 said...

dtg nak kutuk. hehe
dtg gak kt blog acik ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur nadzirah said...

dari segmen yang sama.. :) nak kritik sikit.. flash back tu bole buat scroll kott..jom kritik saya pulak.. :P

Nurul Aisyah said...

lagu dia agak bising la..hehe lagu saya pun..kot

kritik saya lak

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Qarr Jalil said...

Assalamualaikum..saya rasa blog awak dah cukup comel.cume kadang2 lagu 2 agak menannoying kan.hehe..tu je..maafkan saya kalah terksar bhs :)

karmilaillang said...

blog comel...tapi live trafic tak perlu mungkin

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

dyabunga said...

apa kata tuka font..agak susah nk baca..huhu
jom kritik blog dya jugak
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-kau-berani-kritik-blog-aku-tak.html

Pamie said...

hurm..lagu autoplay,nasib baik ada butang pause..tapi IU comel :D

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Azhafizah[フィザ] said...

hai,dari segmen yang sama

kritikan:font tu kalau boleh diubah kepada font yang lebih formal untuk pembacaan ^^

jemput kritik di blog fiza pulak ^^
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Nur Syamimi Jamaludin said...

Dari segmen yang sama..
Jom kritik secara berhemah..

Comelnya blog..suka..
Tapi blog archive tu kalau wat scroll box lagi cantik..:)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

Hai, salam perkenalan.
Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

anyway, nice blog

Najwa Zahari said...

@Fendy

Saya pun peminat beliau jugak la~ hehe. XD

Najwa Zahari said...

Insya-Allah saya akan cuba perbaikikan apa yang kurang dan yang telah ditegur tu. Insya-Allah jugak saya akan melawat & kritik semua blog pada malam ni^^ . Btw, terima kasih atas kritikan2 anda semua :))

Fadzmie Mohamad said...

Overall design dah okay. Berat blog pun okay, laju je nak loading. Keep up the good work! ;)

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen