Ini Cerita Najwa .: Contest :MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL

Contest :MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL

Photobucket



Join Contest Ni!! :D

Sebab kenapa korang rasa blog korang nie super awesome .

I rasa blog i ni ohsem sebab..
  •  Kat blog ni ada 6 ekor itik tengah main dan bertenggek  kat Header~
  • Entry kat dalam blog ni mengabungkan cerita dengan gambar Tumblr. *padahal ramai dah orang yang buat camtu. haha*
  • Gambar tuan blog ni ditukarkan  kepada gambar IU yang comel sambil  kenyit mata tapi bukan dekat pembaca * okey yang ni dah mengarut haha :D*
  •  Tuan blog ni kata kat dalam blog ni ada banyak cerita tentang diri dia tapi sebenarnya contest lagi banyak~
  • Tak banyak widget yang menyemakkan mata tapi hanya ada lagu yang memekak telinga je~ *Muahaha!!*
  • Blog ni boleh tahan la kemas. haha
  • Blog ni gabungan antara popol and penk. hihi^^
  • Tuan blog ni gedik cakap yang dia takde idea dah nak tulis apa ~
  • Tuan blog ni baru perasan yang dia dah bagi 10 sebab padahal sebab yang diminta hanya 5 sahaja.  Ternyata  Tuan blog ni sangat sengal =,=" haha :D


Okey! Cukup~ So,siapa nak join korang kena SAY : JOIN SEKALI!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen