Ini Cerita Najwa .: Variety Korea Minggu ini!

Variety Korea Minggu ini!

Photobucket


Okey, sebelum ni aku dah tulis fasal variety favourite aku  iaitu "Running Man" . And Kali ni aku nak cerita the second one pulak! Apakah ia?  Jengjeng~


FAMILY OUTING~!!

Haha, sukanya~ Lama aku tak tengok.! Rindu gila dekat Lee Hyo Ri dengan Jae Suk~ :D

Sejujurnya aku tak tau la nak terangkan macam mana rancangan ni, tapi dia lebih kurang macam " Pecah Kasi Redah" yang melawat di kawasan-kawasan perkampungan. Tapi, yang lain sikit, sebab selain main diorang tidur dan masak kat situ jugak. :D Lebih kurang macam tu la, kalau korang nak lebih faham, korang kena tengok sendiri la~ Haha.!

Okeyla, biar aku memperkenalkan ahli2 tetap kat dalam rancangan ni..

(From left : Jong Shin, Park Ye-Jin, Lee Chun Hee, Kim Su ro, Jea Suk, Hyori, DeaSung)

:DD Please  Join  with this one~ :D


Expectation: 
image

Reality:
image

Compare which one you like. haha ^^

Deasung with his stupid act~

Jea Suk ^^


My Lee Hyo Ri~ Love her so much!


image

jong shin~



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 orang doakan saya dapat 9A! :D :

fRaMe+LenSeS said...

byk betoi idea depa tu kan? ahahahha. nadh dlu kan campur ng orang cina, depa tu idea pelik2 macam ni mmg banyak. tapi seyes fun.. :D

dyabunga said...

best nye..kreatif lah rancangan tu

Najwa Zahari said...

Tau takpe~! :D

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen