Ini Cerita Najwa .: Dulu Aku Tak MAcam ni MAsa Tengok "Blog" Itu!

Dulu Aku Tak MAcam ni MAsa Tengok "Blog" Itu!

Photobucket

Hello semua. Salam 1 Malaysia. *tak pernah2 cakap macam ni sebelum ni~*

Wow, haii2~ Okey, hari ni aku nak ceritalah something fasal satu blog ni. Sebelum ni aku tak pernah tau pun yang blog macam ni wujud sampai la satu hari abang aku tunjukkan kat aku. Tapi, sebelum dia tunjukkan blog tu dia asyik-asyik cakap "Tunggu jap eh", "Blog ni gempak gila~", "Haha, Wawa mesti suka", Pastu buat aku jadi gila sikit sebab  bila aku nak tengok je mesti dia tak bagi. Aishh~ Lambat loading katanya. Yela abang~

image
Lepas beberapa minit lepas tu barulah abang aku kasi tengok. Rupanya blog tu..



Astagfirullah~ Serius aku cakap siapa yang lemah semangat janganlah tengok! Mulanya aku terkejut and geli sikit la tapi lepas tengok lama-lama baru aku okey dengan blog tu. Huu, yang paling aku tak sangka ialah aku boleh suka kat blog tu. Haha.
image

Aku sebenarnya memang gilakan cerita jenis hantu, zombie and bunuh2 ni. Tapi takdelah gila mana pun, i mean lebih daripada kisah cinta-cinta ni. Tu jek. Eh.. eh, jangan risau saya tak makan orang! Tak terpengaruh pun! Haha.
image
(Okey, gambar ni macam takde kene mengene jek~)

Tahun lepas aku tengok blog nie, time tu masa bulan 3 ke 4. Aku tak ingat la. Tapi lepas tu aku tak pernah nak bukak balik. Sampailah semalam, aku baru terfikir nak bukak  blog tu balik. Setelah sekian lama tak bukak bila aku tengok je balik, perghh.. Bulu roma aku takleh nak tahan, kembang tekak tengok. Haha, agaknya lama tak usha benda-benda macam tu lagi kot~ haha. Okey. thats all!

Siapa yang agak-agak nak tau blog apa yang saya maksudkan tu, boleh la anda lawatinya di-----------> SINI

P/s: Hanya untuk orang yang 18 tahun ke atas dan kuat semangat sahaja boleh tengok okey? Siapa yang degil tu.. Erm, tanggungla sendiri okey~ :D




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen