Ini Cerita Najwa .: Karnival Sukan ^^

Karnival Sukan ^^

Photobucket

Salam, hello semuanyaaa! Sihat Kah anda? hahaha. *gelak tak bermotif*

Erm, dah dua hari berturut-turut sekolah aku buat karnival sukan. Sangat penat tapi at the same time, i enjoy it. Hihi. Tapi sayang, tak banyak permainan yang dipertandingkan. Just ada 6 permainan sahaja . Yelah, sekolah aku ada tak ramai kan. Lagipun, all girls so faham-faham je laa. Haa,Ni aku listdown kan semua permainan yang ada :

-Bola Keranjang
-Bola Baling
-Bola Jaring
-Ping Pong
-Karum
-Senamrobik

Sikit je kan? Huhu. Haa, nak suruh korang teka ni, agak-agak korang la kan.. Aku masuk permainan yang mana satu??

Senamrobik? -NO. Bola Keranjang? - NO . Bola Jaring? - Maybe. Fedup? Memang la fedup sebab Jawapannya ialah : Tak masuk apa-apa pun. Yeahh (Y) >.<
Mesti korang menyampah dah kan? Haha, sorry la i memang macam ni. Suka bergurau mesra :)

Tak adalahh, aku memang masuk tapi aicehh.. Malu la nak cakap, nanti korang tak  percaya pulak. Erm, okeylah i bagitau okey. I masuk pertandingan.. Jeng- jeng!!

ohcatitsacat:

evil ping pong cats from hell. 
P.I.N.G - P.O.N.G !!
Hahahahahahaha!! XD 

Hey okey what. Try a different thing kan. It is quite AWESOME tau! Tak percaya? Try main :)

Aku dah main ping - pong just 4 or 5 times just for 2 years! Bayangkanlahh. Then lawan pulak dengan semua budak yang pernah main sampai ke peringkat kebangsaan, jadi wakil sekolah. Memang taklah kan.!

 Yeah, aku tau bila korang baca ni, mestilah korang dah tau kan yang aku KALAH. But its okey. Sebab aku kalah bermaruah sebab akulah satu-satunya pelajar melayu yang mencuba permainan ni .Yang lain semuanya budak cina. Haaa, hebat kan? hehe. *poyo bersertakan muka bangga* >.<

Erm, kalah ke menang sebenarnya tak penting pun bagi aku. Yang penting kita berani menerima cabaran.!!

^^
  


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen