Ini Cerita Najwa .: Segmen Ieka Jom Terjah Blog Saya !

Segmen Ieka Jom Terjah Blog Saya !

Photobucket




Kenapa Ieka kena terjah blog saya?

  •  Kerna kamu mampu, yang kamu mampu melakukan apa2 saja.. Untuk aku. Ya, untuk aku ^^ haha.
  • Mungkin blog gua ni comel kot. So, ajak datang ziarah :) 
  • Try Jenguk blogger dari KL. Yea, KL. Oh lupa bilang admin ni dari KL.
  • Blog ni unik sebab admin tak suka warna pink atau purple pun.. Tapi bila dah decorate itu ini, kedua-dua warna ini tetap wujud dan menjadi theme blog.. Uuuu. Scary tak?
  • Sebab semua pendapat aku dan luahan hati kat dalam blog ni betul-betul dari lubuk hati yang paling dalam sekali. Sampaikan bila korang baca, menangis! Serius aku tipu ! Haha. 
  • Sebab admin dia comel gilaa :3 *Perasan*








Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 orang doakan saya dapat 9A! :D :

ieka farhana said...

tengs dear :)

Najwa Zahari said...

:))

ieka farhana said...

senarai nama dah keluar terima kasih sebab join

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/senarai-perserta-yang-join.html

fiqah hamed said...

terjah blog dia.. ><

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/05/segmen-ieka-jom-terjah-belog-saya.html

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen