Ini Cerita Najwa .: Segmen : Post my blog feed!!

Segmen : Post my blog feed!!

Photobucket



Syarat-syarat :

1) Folo ke tak folo, tak kisah. on aje..
2) Buat 1 entry bertajuk "Segmen : Post my blog feed!!" , buh header blog maera sprt diatas beserta link ke entry ini. pastu nak bebel ape2 kat entry tu, ikut suke anda la ye.
3) Terhad utk 20 blog saja. Each 1 blog berhak dpt 2 minggu blog feed di page maera.
4) Follower must be lower than 500. Kalau dh ramai follower tu, tak perlu la ye.kite tolong glamerkan blogger2 baru. =)
5) Buh juga blog feed sy di blog anda (jika terpilih) selama 2 minggu. kire mcm give n take. i help u, u help me, we r happy family. hehe~
6) opss... jgn lupe tinggalkan link entry anda tu di comment entry ini ya. =)


INTERSTING right? Come Join.. Join^^

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 orang doakan saya dapat 9A! :D :

ejulz said...

tahniah berjaya buat satu segmen.. gud luck.. ^_^

Mr.B[e]ave[R] said...

lawatan dari segmen post my blog feed

jemput singgah

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen