Ini Cerita Najwa .: Ice Blended yang paling SYOKKK SEKALI!!

Ice Blended yang paling SYOKKK SEKALI!!

Photobucket

Haiii semua ! Ni hao..? (Apa Khabar?).  Aiceh..aicehh.. Poyos tak aku bila berbahasa cina ni? hehe.. 

Erm, korang perasan tak cuaca kat Malaysia makin panas? Aku agaklah suhu Malaysia sekarang ni dah nak mencecah 40 darjah celcius!  Adoii, tak tahan aku. Buat kerja sikit dah berpeluh-peluh macam orang gila.



Kat rumah aku sekarang ni dah pasang 2 , 3 bijik kipas tambah lagi dengan aircond. Itu pun still panas lagi. Kalau korang nak tau..  Aircond kat umah kat aku yang dulu jarang buka, sekarang bukan main lagi! Sikit-sikit bukak . Memang panas betul! Serius aku tak tipu. :/

Tapi, nasib baiklah panas-panas macam ni aku jumpa Ice Blended yang SYOKK-SYOK semuanya! Minum sekali memang tak puas!! Haa,, untuk musim yang panas camnie elok la korang cuba ni~ Macam-macam perisaa ADAA ~








Memang SYOK habiss! Sangat memuaskan~ Aku suka gila air macam ni! Tak rugi la kalau korang beli air ni, harga dia pun berpatutan. Memang gempaklah! And then, kalau korang nak tau air ni ada 'bubbles' tau. Eh, bukan yang ni..



tapii..


Biji-biji hitam yang ada kat dalam air tu. Actually, dia jelly. Lebih kurang macam tu la. Tapi, serius sedap! hehe. I really love it! Oh, korang jangan risau. Bubbles ni korang boleh tukar dengan jelly-jelly yang lain . And kalau korang tak nak pun takpe, dia tak menganggu selera korang pun. Trust me. hehe.. Haa, tunggu apa lagi? Cubalah sekarang!!

Ahhh..Aku harap sangat aku boleh minum air ni selalu~

image

Always be my favourite drink :) TERBAIK!

image

image

P/s : Ni baru panas dunia belum lagi di akhirat kelak. Macam mana la yer :/

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Azzah said...

Askum,sbb tu kita kena tahan panas sikit kt dunia ni,supaya bole biasakan panas kt akhirat nanti...:)

miss kk said...

jom join!

http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen