Ini Cerita Najwa .: ZyraRoxx's Blogbuster

ZyraRoxx's Blogbuster

Photobucket




BOOMM KEBABOMM!!

Macam tulah aku rasa bila aku tengok banner, memang blogbuster habis! Seriusly, first time aku baca blog perempuan yang jenis "taiko", "kak long" ni.. Naik seram jugak baca sebab rasa macam digoda. *Penyepak 5X*

Hoho, blog dia ni serius menarik! Jomlah join okey~ support rame rame yo? Just click kat banner tu eh kalau nak join or nak tau lebih lanjut. :)

btw, aku ada baca satu blog ni.. And dia serius kelakar and unik pemikirannya, boleh dikatakan lain daripada yang lain. Stail dia pun jenis taiko taiko.. Kira geng jugaklah dengan kak long (memandai je namakan sendiri) ni rasanya. Haha.. Boleh tengok kat sini blognya

REVIEW BLOG ABG TAIKOK!

ADIOS!




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

11 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Zyra Roxx said...

ngehehehe thanx 4 join ^^

gua bkn taiko, tapi teko teh tu yekot, muehehe :p

cik RQS said...

singgah dari segmen sama..kita satu group laa..hihi.. =)

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

azifah yazid said...

singgah sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama..:)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Hidayah Zulkefli said...

dr segmen sama. jgn lupa singgah n follow blog saya pulak
http://misshdyh.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Angel Love Soldier said...

Dari segmen yang sama,

Saya dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

po_oh ~montel~ said...

Hai , datang dari GROUP Spongebob Squarepants .
Done follow sini .
http://naksusu.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

✿ Misz Noni ✿ said...

done follow sini . dari segmen yg sama . jemput singgah :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

bazilah abu hassan said...

jalan jalan dari segmen sama! Done follow sini. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen