Ini Cerita Najwa .: Contest | Blog Paling Cun

Contest | Blog Paling Cun

Photobucket

Hello, haa.. ni dia contest mai dah!


Orait, Contest kali ini dianjurkan oleh  Muashri Mohd . *Okey, semua orang boleh nampak wawa*
Haha, k whatever. Erm, aku jumpa contest ni masa aku golek-golek tadi. Nampak menarik so aku pun Join!
Okey, Jomlah kita baca sharat-sharat dia duluw . *bahasa org gedik. hehe*

♥ korang kene jadi follower aku  (sebab aku nak follow up balik)
♥ Buat entri pasal peraduan ni
♥ Belog kene kemas dan cantik
♥ Kene tag pada kawan2 korang seramai yg boleyyyy (LIMIT 5 ORANG - mereka wajib tau!)
♥ sila link kan blog korang kat ruangan komen
♥ TARIKH TUTUP aku akan umum kan pada 15 JANUARY 2012

Maklumat lain dan hadiah tu korang boleh check sendiri nanti k? Akhir kata, biar aku tag orang ~ hehe





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen