Ini Cerita Najwa .
Photobucket

Haii semua! Wow, lamanya tak update blog. Dah bersarang ni. Aduiiy. Okey, apa- apa pun tak kisah la fasal ni. Hari ini aku baru masuk contest~~! haha. Nak tau contest apa pulak kali ni? Jom kita tengok siapa punya~~! :)

Nak comel tak banner tu. Comelkan~ haha *angkat tangan ke bahu mata ke atas*
Okey, now jom kita selongkar pulak rahsia nak berjaya untuk contest kali ni.

  • Follow this blog (wajib)
  • Buat entry tentang contest ni "Contest Blog Paling Comel"
  • Tag 2 orang (pastikan mereka tahu)
  • #contest tidak dibatalkan jika kurang dari 5 perserta
  • #melaola.blogspot.com jika url macam ini akan dibatalkan , mesti penuh

 Tu diaa. Okey.  kalau korang nak tau hadiah dia sangat menarik, So, korang jangan lepaskan peluang ni tau untuk JOIN CONTEST ni.! 

Tag time! Lucky person to join with me is..



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen