Ini Cerita Najwa .: Contest I Love my BFF

Contest I Love my BFF

Photobucket


Hello! Semua~ Okey, hari ni aku join contest lagi~Siapa yang suka contest tu * Macam i* Joinlah sekali! Contest kali ni dianjurkan oleh Cik Nadia :)

So.. here we go~ 

Guys! Dengan bangganya saya memperkenalkan : This is my lovely best friend! 


Yes, We are!

 Her name is Nadia Syazwina Abdul Halim. ^^

Good : Dia seorang yang manis, baik, cantik, pandai bergaya, suka senyum, pandai menilai orang, suka bagi pendapat, suka berusaha, pandai, hebat bersukan, pentingkan kesihatan, pemaaf, tak cepat putus asa~ 

Bad : Kuat merajuk *Sikit lar~ *, tak suka menunggu,  suka memendam rasa.

Tahap keakraban kitorang :  Hidup seolah-olah tak lengkap bila takde kawan baik saya ni sebab  Kitorang selalu balik sama-sama , pergi sekolah and tuisyen tempat yang sama, kawasan perumahan yang sama, duduk kelas yang sama, bahkan kalau nangis, kecewa, gembira dan ketawa semuanya bersama-sama! Pendek kata, kat mana ada dia kat situ jugak ada Tadaaa! Saya~! Haha! Jadi kalau dia takde, memang hidup saya rasa kekosongan~ huhu T.T

P/s: Baru-baru ni dia sakit jadi terpaksa balik sorang-sorang! Sedihnyaa~ Hopefully dia akan sembuh cepat! 

Nadia~  

 Please come back!! 







Opss! Sory lupa yang ni contest~ Ahaha! Okey, so bagi sesiapa yang nak contest anda boleh la Picit kat nama penganjur contest ini di atas! :D

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 orang doakan saya dapat 9A! :D :

e-lyana said...

heeee xD

tq join sis :)

lyana follow sini balik :)

lyana doakan kamu akan kekal sahabat selama2nya :D

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen