Ini Cerita Najwa .: Play with My Baby!

Play with My Baby!

Photobucket

Wah,, aku rindu gila dekat Natalia. Setelah beberapa minggu aku tak jenguk dia.. Akhirnya!! Akhirnya.. Hari ni dapat jugak aku melepaskan rindu aku pada Natalia tercinta. Dan yang paling tak sangka dia sekarang dah pun besar dan sudah bersekolah. Wow, macam tak percaya masa berlalu dengan begitu pantas sekali! Rasanya macam baru semalam Natalia yang aku jaga tu still bayi yang comel.. dan hanya suka marahkan "mama" dia je. Aicehhh~ =,="

Nak tengok tak my baby?!  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|

TADAAA!
Natalia  pada akhir tahun..


Awal tahun..


& terkini. beberapa minggu yang lalu..


Cepatkan dia besar? Memang cepat.. Tapi, nak tunggu dia besar tu.. Ya Allah, susahnya! Mana taknya, setiap kali dapat duit.. Aku yang sibuk sakan shopping beli baju, barang-barang bilik dia! Hahaha! Aku sangat tak bertanggungjawab~ Pastu aku jugak kekurangan matahari untuk bermain T.T. *kene main dulu baru faham :)

Sebenarnya aku tak selalu main dengan Natalia. Aku just main time aku bosan, takde keje and cuti sekolah je. Kalau korang nak tau, main game ni sangat best! Asalnya aku tak minat yang minat game ni hanyalah adik aku. Dialah yang paling gasak main baby maker ni. Tengok dia sibuk sangat melayan jadi aku pun perlilah dia. Tapi,korang tengok sekarang?? Siapa lagi gasak main? Haha. Akuu jugak!
Jadi, betullah kata orang " Kalau Tak Kenal Maka Tak Cinta" :)  

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Penggemar Coklat said...

bestnya.. game apa ni? di mana mau main? kehkehkeh

Madieyhah Huddin said...

Best je tengok ... Nak nama game ni boleh tak ? Teringin amat nak maen :) Cam best aje :)

Najwa Zahari said...

@Penggemar Coklat

Game baby maker. Kat FB :DD Nanti dah ada anak, tunjuklah anak tu yea. Hihi.. Nak tau jugak macam mane rupanya ^^

cinnamon.com said...

comel kan..

Najwa Zahari said...

@cinnamon.com

yea ^^ hehe..

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen