Ini Cerita Najwa .: I'm in LOVE mood :)

I'm in LOVE mood :)

Photobucket

Yeah people! Aku dah jatuh cinta!

Sebelum ni aku tahu pasal kumpulan ni, tapi tahu gitu-gitu je la. Takde la minat sangat pong. Tapi, entah macam mana, hari tu kawan aku bukak video fasal diorang, aku terus jatuh cinta dengan kumpulan ni, SS501..



Lebih-lebih lagi ahli yang sorang ni KIM HYUN JUN!! 

image
*WINNER OF THE YEAR* Yawn

 Maaf Lee Seung Gi. =.=" Ya, seperti yang koramg tahu aku memang suka gila dekat Lee Seung Gi ni kan, tapi.. Sekarang ni aku rasa serba salah pulak dekat dia. Haha.


*SAMPAI HATI AWAK..?!*

Aku mula suka kat dia sebab dia ni kelakar gila. Dia  manja sebab dia ahli yang paling muda sekali.   Tapi, disebabkan itu jugaklah dia selalu kena buli dengan ahli-ahli kumpulan yang lain. Kuat nangis. =.= Haha,  Comel. Pastu, dia yang paling putih sekali~ Fufufuu~

Oh, aku suka tengok dia senyum~ Tapi, aku lagi suka Lee Seung Gi punya senyuman. Ada lesung pipit~ Dia takde. huhu. Dari segi kehenseman pulak, erm, dia taklah sehensem Kim Hyun Jong. Tapi, takpe. Rupa sehensem/secantik mana pun akhirnya dimakan dek ulat jugak. Yang penting, tarikan tersendiri dan sifat-sifat yang baik ada dalam diri kan..? :))

Erm, tu je la kot. Sekarang, korang layan je la gambar-gambar ni :) Enjoy tau!




B'day boy is crying~


*Janganlah tengok saya macam tu . :O*









Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 orang doakan saya dapat 9A! :D :

ezyra daniel said...

ske ss501 ea..hehe
zyra da tak ske dorg sgt coz dorg da tua hahah..
juz ske kim hyung joong je..

Najwa Zahari said...

haha, laa.. yeke. Diorang best la walaupun dah tua. Just diorang dah tak sama2 lagi. :(

atiqa aris said...

ingat an jatuh cinta dgn laki mana tadi.hehe

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen