Ini Cerita Najwa .: June 2012

Ice Blended yang paling SYOKKK SEKALI!!

Photobucket

Haiii semua ! Ni hao..? (Apa Khabar?).  Aiceh..aicehh.. Poyos tak aku bila berbahasa cina ni? hehe.. 

Erm, korang perasan tak cuaca kat Malaysia makin panas? Aku agaklah suhu Malaysia sekarang ni dah nak mencecah 40 darjah celcius!  Adoii, tak tahan aku. Buat kerja sikit dah berpeluh-peluh macam orang gila.



Kat rumah aku sekarang ni dah pasang 2 , 3 bijik kipas tambah lagi dengan aircond. Itu pun still panas lagi. Kalau korang nak tau..  Aircond kat umah kat aku yang dulu jarang buka, sekarang bukan main lagi! Sikit-sikit bukak . Memang panas betul! Serius aku tak tipu. :/

Tapi, nasib baiklah panas-panas macam ni aku jumpa Ice Blended yang SYOKK-SYOK semuanya! Minum sekali memang tak puas!! Haa,, untuk musim yang panas camnie elok la korang cuba ni~ Macam-macam perisaa ADAA ~








Memang SYOK habiss! Sangat memuaskan~ Aku suka gila air macam ni! Tak rugi la kalau korang beli air ni, harga dia pun berpatutan. Memang gempaklah! And then, kalau korang nak tau air ni ada 'bubbles' tau. Eh, bukan yang ni..



tapii..


Biji-biji hitam yang ada kat dalam air tu. Actually, dia jelly. Lebih kurang macam tu la. Tapi, serius sedap! hehe. I really love it! Oh, korang jangan risau. Bubbles ni korang boleh tukar dengan jelly-jelly yang lain . And kalau korang tak nak pun takpe, dia tak menganggu selera korang pun. Trust me. hehe.. Haa, tunggu apa lagi? Cubalah sekarang!!

Ahhh..Aku harap sangat aku boleh minum air ni selalu~

image

Always be my favourite drink :) TERBAIK!

image

image

P/s : Ni baru panas dunia belum lagi di akhirat kelak. Macam mana la yer :/

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

K-pop Star!

Photobucket

Salam semua! Wuhahaha. *no point gelak*

Okey, okey.. Erm apa khabar semua? Anda-anda sihat belaka?

Hah, aku nak tanya ni.. Korang ada ONEHD tak? Bagi yang ada tu korang mesti tau fasal K-Pop Star kan..?


 Erm, macam tak sangka kan cepat je rancang tu nak habis dah. Esok dah pun episod akhir, penentu siapa yang bakal menjadi juara antara..

 Park Ji Min gadis bersuara lantang dengan 

VS

Lee Ha Yi gadis yang berjiwa soul. :)


Hehe, korang agak-agak siapa?

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

HAPPY BORNDAY WAWA :DD

Photobucket

Salam semua! Hehe.

Wow, macam tak percaya je sekarang dah masuk bulan 6. Oh, lupa nak bagi wish. Selamat Datang Jun! ^^

Wah..Wah.. Cepat betullah masa berlalu kan. Tak lama lagi 17 tahun umur aku. Lagi 4 hari lagi!! Wuhuuu~ Sukanya~! Serius, macam tak percaya je aku dah jadi setua ni. Lol.

Erm, so.. Entry kali ni aku nak buat khas untuk diri aku. Aku nak menghargai diri aku yang serba kekurangan ni. Aku cuma nak buat ucapan untuk diri aku. #mohon sesiapa yang baca jangan muntah ye. hehe.

Wawa, selamat hari jadi! Dah tua dah kau sekarang kan. Siapa sangka dalam masa yang terlalu singkat ni kau dah jadi sebesar dan secomel serta secantik ni.*muntah*. Dah jadi anak dara dah,  and boleh kahwin dah pun kalau zaman dulu-dulu. hehe. Erm, Wawa.. Kau dah berfikiran matang dan boleh buat keputusan sendiri. Jadi, kau fikirkanlah masa depan kau sebaik-baiknya okey. Do it for yourself~ ! Erm apa lagi. Aha, Semoga kau panjang umur, murah rezeki, dan semoga kau bahagia, berjaya dunia dan akhirat Wawa. Fighting !

And lastly, Jom sing-A-Long~.. :

Happy Birthday to Mee..
Happy Birthday to Mee..
   Happy Birthday to Wawa or a.ka Admin..
   Happy Birthday to Mee..!!! 
Ya Allah terima kasih kerana telah memanjangkan umur hambamu yang kerdil ni.. :)

image










Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

Photobucket




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Contest : Blog Paling Awesome".

Photobucket



Woit woit.  Aku join contest ni walaupun blog aku takdelah se'owesome' mana.. Hehe. Apa salahnya mencubakan :)

Hah! Korang! Blog korang jauh lebih AWESOME dari aku. Baik korang masuk cepat! Kalau tak aku bagi ciuman sayang kat korang LOL ^^




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen