Ini Cerita Najwa .: December 2012

Goodbye 2012, goodbye!

Photobucket

Alhamdulilah, terima kasih kepada duhai pari pari yang telah mengejutkan aku daripada terus beradu. *Haha. Intro mintak kaki*

Haii.. Semua~ Apa kabar..?! Sihatkah anda semua hari ni? Jika sihat, syukur.. jika tidak.. pergilah berehat rehat ya. Tapi dengan syarat! Lepas baca post ni. Tehee :D

Erm, tup tup.. Kita sudah menghampiri penamat untuk tahun 2012 pada tahun ini. Yeah, honestly,,

=.="

Haha... Ucapan Tahniah! Kepada diri sendiri kerana berjaya menghadapi segala rintangan dan ujian selama 1 tahun ini. dengan hati yang tabah dan cekal. Syukur kerana kita masih lagi bernafas dan selamat di bumi Allah ini. Hoho, rasa matang pulak sekarang.. hikhik :)

Btw, before i forgot.. 2012.. maafkan aku, kita tak mungkin bersama tetapi memori aku bersama engkau selama 1 tahun itu akan ku simpan di dalam cerebrum aku sampai bila bila :)



Hai 2013 sayang~ *Warm hug* hoho

Macam macam yang aku harapkan untuk tahun ini dan salah satunya ialah mengharapkan tahun ini akan menjadi tahun bertuah buat aku. Amin!! Pastu.. aku nak berusaha untuk menjadi hamba Allah yang soleh, berjaya dalam hidup, mendapat keputusan yang bagus untuk SPM nanti, berusaha bersungguh - sungguh untuk menjadi manusia yang berguna kepada agama, keluarga dan negara, cuba mengurangkan kadar peratus dosa kecil dan besar seperti mengumpat, menfitnah, mencuri, menipu and so on. Pastuu... 

NAJWA!! BEHAVE AND...


Teheee.. Ins sha Allah! Sahabat sahabatku.. Marilah kita berusaha lebih kuat untuk 2013 nanti. Fighting~~ :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Yeah i back! Haha

Photobucket


Fuh fuh, habuk~ Haish nak kena clean up secepat mungkin ni . Hehe :D

Hello semua!Yeahh! Hurayyy!!


image

Alhamdulillah syukur, akhirnya aku dapat jugak mengupdate blog ni setelah berbulan bulan aku tinggalnya disebabkan SPM, hoho.. 

Oh, btw..  sorry la lambat sangat update.. Selalu tak sempat. Mesti korang dah naik muak tengok entry cerita sama je setiap kali bukak blog ni, tak update update.. Hehe, sorry sangat sangat tau. Saye mintak maaf, wink wink ~ 

Alamak, terlebih sudaa! Okey okey, behave Wawa! Haish serius excited nak menulis ni. Sangat rindu pada kamu~ huhu.. Erm, entry kali adalah fasal hari terakhir aku di persekolahan. Mostly gambar je kot. Hehe .. Apa lagi ek? Okeylah jom kita enjoy!! *tertiba*

Get ready to juu~mp !





 LOL.. Separuh je lompat. Pe seh.. =.="

Lihatlah betapa girang kitaorang.. Kertas Ekonomi Asas menjadi penamat zaman kanak kanak rebina kami pada saat itu bagi pelajar Akaun di Sekolah Menengah Kebangsaan Puteri Jaya. Akhirnya kami berjaya!! hoho




Gambar terakhir bersama "clone" tercinta~~


Btw, sumpah aku cakap.. aku buntu. Lama gila tak update, jadi tak betul pulak menulis nih.. huhu. k thats all for today. Jangan ceday ceday ya.. Next time i update lagi k? Chaww ;)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen