Ini Cerita Najwa .: Yeah i back! Haha

Yeah i back! Haha

Photobucket


Fuh fuh, habuk~ Haish nak kena clean up secepat mungkin ni . Hehe :D

Hello semua!Yeahh! Hurayyy!!


image

Alhamdulillah syukur, akhirnya aku dapat jugak mengupdate blog ni setelah berbulan bulan aku tinggalnya disebabkan SPM, hoho.. 

Oh, btw..  sorry la lambat sangat update.. Selalu tak sempat. Mesti korang dah naik muak tengok entry cerita sama je setiap kali bukak blog ni, tak update update.. Hehe, sorry sangat sangat tau. Saye mintak maaf, wink wink ~ 

Alamak, terlebih sudaa! Okey okey, behave Wawa! Haish serius excited nak menulis ni. Sangat rindu pada kamu~ huhu.. Erm, entry kali adalah fasal hari terakhir aku di persekolahan. Mostly gambar je kot. Hehe .. Apa lagi ek? Okeylah jom kita enjoy!! *tertiba*

Get ready to juu~mp !





 LOL.. Separuh je lompat. Pe seh.. =.="

Lihatlah betapa girang kitaorang.. Kertas Ekonomi Asas menjadi penamat zaman kanak kanak rebina kami pada saat itu bagi pelajar Akaun di Sekolah Menengah Kebangsaan Puteri Jaya. Akhirnya kami berjaya!! hoho




Gambar terakhir bersama "clone" tercinta~~


Btw, sumpah aku cakap.. aku buntu. Lama gila tak update, jadi tak betul pulak menulis nih.. huhu. k thats all for today. Jangan ceday ceday ya.. Next time i update lagi k? Chaww ;)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang doakan saya dapat 9A! :D :

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen