Ini Cerita Najwa .: Goodbye 2012, goodbye!

Goodbye 2012, goodbye!

Photobucket

Alhamdulilah, terima kasih kepada duhai pari pari yang telah mengejutkan aku daripada terus beradu. *Haha. Intro mintak kaki*

Haii.. Semua~ Apa kabar..?! Sihatkah anda semua hari ni? Jika sihat, syukur.. jika tidak.. pergilah berehat rehat ya. Tapi dengan syarat! Lepas baca post ni. Tehee :D

Erm, tup tup.. Kita sudah menghampiri penamat untuk tahun 2012 pada tahun ini. Yeah, honestly,,

=.="

Haha... Ucapan Tahniah! Kepada diri sendiri kerana berjaya menghadapi segala rintangan dan ujian selama 1 tahun ini. dengan hati yang tabah dan cekal. Syukur kerana kita masih lagi bernafas dan selamat di bumi Allah ini. Hoho, rasa matang pulak sekarang.. hikhik :)

Btw, before i forgot.. 2012.. maafkan aku, kita tak mungkin bersama tetapi memori aku bersama engkau selama 1 tahun itu akan ku simpan di dalam cerebrum aku sampai bila bila :)



Hai 2013 sayang~ *Warm hug* hoho

Macam macam yang aku harapkan untuk tahun ini dan salah satunya ialah mengharapkan tahun ini akan menjadi tahun bertuah buat aku. Amin!! Pastu.. aku nak berusaha untuk menjadi hamba Allah yang soleh, berjaya dalam hidup, mendapat keputusan yang bagus untuk SPM nanti, berusaha bersungguh - sungguh untuk menjadi manusia yang berguna kepada agama, keluarga dan negara, cuba mengurangkan kadar peratus dosa kecil dan besar seperti mengumpat, menfitnah, mencuri, menipu and so on. Pastuu... 

NAJWA!! BEHAVE AND...


Teheee.. Ins sha Allah! Sahabat sahabatku.. Marilah kita berusaha lebih kuat untuk 2013 nanti. Fighting~~ :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 orang doakan saya dapat 9A! :D :

syafika atilia said...

ye kak wawa..kirim slm kt lily..

Bellasz Nasyaz said...

Haih.. Betul sgt dh tu.. Stop wishing n stat doing beb!!

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen